Szerkesztőt keresünk!

2016. szeptember 24. 15:25 - BobbyMonster

Azonnali kezdéssel, gyors betanítással perft.jpg
Előnyök (nem gond ha nincs, csak előny):
- Angoltudás
- Rutin facebook oldalak kezelésében
- Mobilnet
- Nézed az AHS -t
- Jó helyesírás
- Rugalmasság, jókedv

JELENTKEZÉS: GagaVerzum Facebook oldalán

 

 

Bobby

komment

Lady Gagának fütyköse van?!

2016. szeptember 15. 14:25 - BobbyMonster

Szeretném letisztázni az elején, hogy ez a cikk nem az én agyszüleményem.

A Femina cikkét vettem alapul, amit most kiegészítenék más forrásokkal és a saját véleményemmel.

Az előbb említett oldal, azt állítja Gaga saját maga nyilatkozott arról, hogy férfi nemiszerve is van és állítja, hogy Gaga ezt villantotta is. A cikkben a hermafrodita kifejezést használják, ami már nem helyes, mivel ezt a szót növényekre használjuk csak. A két nemiszervvel vagy női és férfi külső tulajdonságokkal rendelkező embereket INTERSZEXUÁLISNAK nevezzük, amely szerepel az LMBTQI fogalom legvégén. Visszatérve az eredeti témához, a Femina szerint tény, hogy az énekesnő bevallotta másságát és villantott is párszor és például a Glastonbury Fesztiválon ezt többen is látták.

Az a pletyka is rengeteg ideig terjedt, hogy Gaga két nemiszervvel született, de születésekor a férfi nemiszervvét levágták. A Hollywood General Hospital orvosainak véleménye szerint azonban igen ritka jelenség, hogy valaki két nemi szervel születik. Így szinte százszázalékosan kizárható, hogy amit levágtak egy félig-meddig kifejlődött pénisz lett volna. Nekem személy szerint az ugrott be, hogy ha Lady Gaga jelenleg férfi micsodával rendelkezik, akkor Taylorral mit kezdtek egymással? O.o  Minden esetre azt hiszem, ma este rémálmaim lesznek ezektől a furcsa, torz cikkektől

 

forrás femina.hu  2009

 

Próbáltam én is csinálni egy hasonló képet. Szerintetek hogy sikerült? 

farok.jpg

Bobby

komment
Címkék: mozaik

Cambridge-i diploma, Lady Gagából

2016. szeptember 14. 13:54 - BobbyMonster

Lady Gaga művészetéből írja diplomamunkáját a patinás cambridge-i egyetem egyik végzős hallgatója.
    A Daily Mirror pénteki beszámolója szerint a 21 esztendős Amrou Al-Kadhinak sikerült rávennie professzorait annak engedélyezésére, hogy egyetemi tanulmányait a pop extravagáns amerikai világsztárja által a pop-art történelmében betöltött szerep feltérképezésének szentelhesse.
    Al-Kadhi a "Modernizmus, posztmodernizmus, és ami utána jön" című egyetemi kurzus keretében vetette alá mélyreható elemzésnek Lady Gaga videóit, és - saját szavai szerint - kimutatta "a Telephone című zenevideóban fellelhető, warholi színvonalú esztétikumot".

    A Beyoncéval közösen forgatott klipért az énekesnő - eredeti nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta - az MTV Video Music Awards 2010-es Los Angeles-i díjátadó gáláján a legjobb közös munkáért járó elismerést vehette át, hét másik díjjal együtt.
    Mindazonáltal Al-Kadhi is valószínűleg érzékeli, hogy diplomamunkájának tárgya meglehetősen szokatlan a 800 éves egyetem történetében. A Mirrornak kijelentette: "elismerés illeti" professzorait, amiért elfogadták ezt a disszertációs témát.
forrás: http://www.zeneiskola.webleg.hu    2012                                                                                   
Bobby
komment
Címkék: mozaik

Minden, amit a Til It Happens To You című dalról tudnod kell!

2016. szeptember 12. 00:24 - BobbyMonster

A dalt Lady Gaga és Diane Warren írta, továbbá közreműködött Nile Rodgers is. The Hunting Ground című dokumentumfilm betétdala lett, ami az egyetemi campusokon történő szexuális erőszakot mutatja be. Hivatalosan 2015 szeptember 18-án adta ki az Interscope Records kislemezként.

A dal nem csak nemi erőszakról szól, hanem az élet minden olyan pillanatáról, ahol veszteséget szenvedünk el. A kritikusok és a rajongók pozitívan fogadták a videoklippet is. A bevételeket olyan szervezeteknek adományozták, amik szexuális erőszak áldozatainak nyújtanak segítséget. A zenei listákon is jól teljesített, mivel TOP30-ban szerepelt Finnországban, Görögországban és Spanyolországban. A Billboard Hot 100 listáján a 95. helyet érte el. Gaga elénekelte a 2016-os Oscar díjátadón, ahol 50 olyan emberrel állt színpadra, akik szexuális erőszak áldozatai voltak. Itt jelölést is kapott legjobb eredeti betétdal kategóriában, továbbá előadta a Billboard Women in Music Awards-on és itt megkapta az „Év nője” elismerést.

Keshát megérintette a betétdal és el is énekelte egy fellépésén, mivel ő is nemi erőszak áldozata lett, ahogy Gaga annak idején. Diane Warren Emmy díjjat nyert a munkájáért.

 

 

 

 Bobby

KATT IDE A DAL MEGHALLGATÁSÁHOZ

komment
Címkék: aktuális

Lady Gaga kesztyűi

2016. szeptember 11. 13:29 - BobbyMonster

Tudod mi a közös Lady Gagában, Madonnában, Justin Bieberben , Christina Aguileraban, Katy Perryben, Adam Lambertben, Angelina Jolieban és az Olsen ikrekben? Mindegyik celeb a baranyai városban, Pécsen csináltatja kiegészítőit, kesztyűit. A pécsi kesztyűgyárat a Szom-Hor Kft üzemelteti. A titkuk az, hogy ugyanúgy gyártják a kesztyűket mint 400 éve Franciaországban és Olaszországban, vagyis a kiegészítőket kézzel szabják és varrják meg. A kesztyűk a Gaspar Gloves révén jutnak a sztárokhoz.  

WebShop: http://www.pecsikesztyu.eu

Bobby

komment
Címkék: mozaik

Lady Gaga sátánista?

2016. szeptember 11. 10:21 - BobbyMonster

A mozaik menüpontba olyan cikkek kerülnek amik már nem aktuálisak, de mindenféleképpen érdekesek lehetnek számotokra.

Lady Gaga sátánista lenne? Több cikk is megjelent 2011-2012 környékén amik arról számolnak be hogy az anyaszörnyet rajtakapták miközben a sátánizmust gyakorolja.

Nina Hagen így nyilatkozott:

"Lady Gaga egy pop-prostituált, egy sátánista ribanc, tele fasiszta és démoni, rejtett üzenettel! A pop-prostitúció, amit a világ ellen elkövet, inkább bikini-reklámnak nevezném, mint hiteles produkciónak"

Akkor ássuk bele magunkat, hogy honnan is származnak ezek a pletykák.

Lady Gaga egy londoni hotelben szállt meg az egyik Born This Way Ball turnéállomás miatt. Pár internetes forráson arra bukkantam , hogy a személyzet látta ahogyan az énekesnő véresen sétál be az épületbe, majd felmegy a szobájába. Más források szerint a művésznő egy vérrel telli kádat hagyott maga után, amit a személyzetnek kellet kitakarítania, de ezt a cikket úgy is megtaláltam, hogy amikor a takarítónő észrevette, elájult a vér látványától. :D Az én véleményem az, hogy szörny anyánk nem egy szokványos énekes és a furcsa stílusa miatt könnyű hasonló dolgokkal támadni. Azért mert valaki ki akar próbálni egy húsruhát a világon először még nem lesz sátánista vagy kannibál, sőt még állat gyilkos sem, hiszen azt az állatot valószínűleg megette volna valaki. Minden esetre azt még megoszthatom veletek, hogy a magyar oldalak akik lehozták a cikkek fordítását nem valami hitelesek, konkrétan csak pletykaoldalak. (Starity, Blikk, stb..)

Bobby

komment
Címkék: mozaik

A Tökéletes Illúzió

2016. szeptember 11. 08:16 - BobbyMonster

Lady Gaga szeptember 9.-én visszatért a Perfect Illusion című dallal. A dalt Kevin Parker, Mark Ronson és BloodPop segítségével készítette Malibuban a Shangri La Studios –ban. A hangszerelésnél Gaga a zongoráért felelt, Ronson a basszusért volt felelős, Parker pedig a gitárokon játszott. Rengeteget változott a dal mire elérte végső formáját. A dalszöveget az anya szörny a saját Underwood írógépén írta meg. Azt hogy mikor jön  a következő kislemez és mikor jön klipp a Perfect Illusion –hoz sajnos még nem lehet tudni. Az első fellépés is megtörtént az új dallal ami egy „titkos koncert” volt Kelet-Londonban. A dal minimum 60 országban vezeti az iTunes listát és jelenleg első helyen áll a Billboard trendi listáján (Ez a lista a Twitteres aktivitásokat figyeli).

Azt senkinek sem kell elmondanom, hogy Gaga elég látványos arculatváltásba kezdett. A legtöbb rajongó ezt pozitívan fogadta, de rengeteg negatív kritika is volt, mivel úgy érzik Gaga elveszítette a Gagaságát. Minden esetre mi nagyon várjuk a még névtelen LG5 albumot és a Perfect Illusion videóklippet.            

Bobby 

komment
Címkék: aktuális LG5