Lady Gagának fütyköse van?!

2016. szeptember 15. 14:25 - BobbyMonster

Szeretném letisztázni az elején, hogy ez a cikk nem az én agyszüleményem.

A Femina cikkét vettem alapul, amit most kiegészítenék más forrásokkal és a saját véleményemmel.

Az előbb említett oldal, azt állítja Gaga saját maga nyilatkozott arról, hogy férfi nemiszerve is van és állítja, hogy Gaga ezt villantotta is. A cikkben a hermafrodita kifejezést használják, ami már nem helyes, mivel ezt a szót növényekre használjuk csak. A két nemiszervvel vagy női és férfi külső tulajdonságokkal rendelkező embereket INTERSZEXUÁLISNAK nevezzük, amely szerepel az LMBTQI fogalom legvégén. Visszatérve az eredeti témához, a Femina szerint tény, hogy az énekesnő bevallotta másságát és villantott is párszor és például a Glastonbury Fesztiválon ezt többen is látták.

Az a pletyka is rengeteg ideig terjedt, hogy Gaga két nemiszervvel született, de születésekor a férfi nemiszervvét levágták. A Hollywood General Hospital orvosainak véleménye szerint azonban igen ritka jelenség, hogy valaki két nemi szervel születik. Így szinte százszázalékosan kizárható, hogy amit levágtak egy félig-meddig kifejlődött pénisz lett volna. Nekem személy szerint az ugrott be, hogy ha Lady Gaga jelenleg férfi micsodával rendelkezik, akkor Taylorral mit kezdtek egymással? O.o  Minden esetre azt hiszem, ma este rémálmaim lesznek ezektől a furcsa, torz cikkektől

 

forrás femina.hu  2009

 

Próbáltam én is csinálni egy hasonló képet. Szerintetek hogy sikerült? 

farok.jpg

Bobby

komment
Címkék: mozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://gagaverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr7011708603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása