A Tökéletes Illúzió

2016. szeptember 11. 08:16 - BobbyMonster

Lady Gaga szeptember 9.-én visszatért a Perfect Illusion című dallal. A dalt Kevin Parker, Mark Ronson és BloodPop segítségével készítette Malibuban a Shangri La Studios –ban. A hangszerelésnél Gaga a zongoráért felelt, Ronson a basszusért volt felelős, Parker pedig a gitárokon játszott. Rengeteget változott a dal mire elérte végső formáját. A dalszöveget az anya szörny a saját Underwood írógépén írta meg. Azt hogy mikor jön  a következő kislemez és mikor jön klipp a Perfect Illusion –hoz sajnos még nem lehet tudni. Az első fellépés is megtörtént az új dallal ami egy „titkos koncert” volt Kelet-Londonban. A dal minimum 60 országban vezeti az iTunes listát és jelenleg első helyen áll a Billboard trendi listáján (Ez a lista a Twitteres aktivitásokat figyeli).

Azt senkinek sem kell elmondanom, hogy Gaga elég látványos arculatváltásba kezdett. A legtöbb rajongó ezt pozitívan fogadta, de rengeteg negatív kritika is volt, mivel úgy érzik Gaga elveszítette a Gagaságát. Minden esetre mi nagyon várjuk a még névtelen LG5 albumot és a Perfect Illusion videóklippet.            

Bobby 

komment
Címkék: aktuális LG5

A bejegyzés trackback címe:

https://gagaverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr4811694051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása