Cambridge-i diploma, Lady Gagából

2016. szeptember 14. 13:54 - BobbyMonster

Lady Gaga művészetéből írja diplomamunkáját a patinás cambridge-i egyetem egyik végzős hallgatója.
    A Daily Mirror pénteki beszámolója szerint a 21 esztendős Amrou Al-Kadhinak sikerült rávennie professzorait annak engedélyezésére, hogy egyetemi tanulmányait a pop extravagáns amerikai világsztárja által a pop-art történelmében betöltött szerep feltérképezésének szentelhesse.
    Al-Kadhi a "Modernizmus, posztmodernizmus, és ami utána jön" című egyetemi kurzus keretében vetette alá mélyreható elemzésnek Lady Gaga videóit, és - saját szavai szerint - kimutatta "a Telephone című zenevideóban fellelhető, warholi színvonalú esztétikumot".

    A Beyoncéval közösen forgatott klipért az énekesnő - eredeti nevén Stefani Joanne Angelina Germanotta - az MTV Video Music Awards 2010-es Los Angeles-i díjátadó gáláján a legjobb közös munkáért járó elismerést vehette át, hét másik díjjal együtt.
    Mindazonáltal Al-Kadhi is valószínűleg érzékeli, hogy diplomamunkájának tárgya meglehetősen szokatlan a 800 éves egyetem történetében. A Mirrornak kijelentette: "elismerés illeti" professzorait, amiért elfogadták ezt a disszertációs témát.
forrás: http://www.zeneiskola.webleg.hu    2012                                                                                   
Bobby
komment
Címkék: mozaik

A bejegyzés trackback címe:

https://gagaverzum.blog.hu/api/trackback/id/tr2011705163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása